Caputfieste gaat vijftiende editie in!

caputfietse, vijftiende, editie, stad mechelen

Twee Mechelse scholen en het buurtcomité Caputsteen slaan zaterdag de handen in elkaar voor een nieuw editie van buurtfeest Caputfieste. Het wordt een dag vol muziek, kinderanimatie en een grote rommelmarkt.

Caputfieste is het jaarlijkse buurtfeest van de Caputsteenstraat en de omliggende straten in de wijk Nekkerspoel in Mechelen. Het feest wordt al sinds 2005 georganiseerd, toen nog als ‘Open Stratendag’. Het Busleyden Atheneum - Campus Caputsteen, de Basisschool Lyceum en het Buurtcomit√© Caputsteen slaan zaterdag de handen in elkaar om er een geslaagde vijftiende editie van te maken.

“De mensen mogen zich verwachten aan een dag vol muziek met onder andere de concertband Simacom uit Hombeek en het orkest Diva Nonz”, zegt Jean Aerts van BA Campus Caputsteen. “We voorzien ook eet- en drankstandjes. Zo zorgen de leerkrachten van het Lyceum voor lekkere pannenkoeken. Telenet laat dan weer twee springkastelen aanrukken en ook Mechelen Kinderstad zorgt voor animatie voor de kleinsten.”

“De traditionele rommelmarkt in de Caputsteenstraat, de Populierendreef en de Sint-Gommarusstraat mag natuurlijk niet ontbreken”, klinkt het. “Door de wedstrijd KV Mechelen-Club Brugge om 18u zijn de uren wel aangepast. We beginnen er al aan om 9u en het einde van de rommelmarkt is voorzien om 15u. De Caputfieste zelf gaan door tot net voor de aftrap van de match.”

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Zuid en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN