Gezellig samenzijn onder ondernemers op het Kerstevent Noord & ZuidGisteren vonden enkele ondernemers van Mechelen Noord & Zuid elkaar op het eerste gezamenlijk georganiseerde Kerstevent in het Tivoli Kasteel. Beide voorzitters blikten terug op het afgelopen jaar. Er werden heel wat zaken verwezenlijkt in 2019.

Op Mechelen Zuid werd dit jaar Quares aangesteld als nieuwe Parkmanager. Zo kreeg de vzw ook een nieuwe website die eveneens op sociale media actief is. U kan ons intussen volgen op alle mogelijke sociale media (Twitter, facebook, Linkedin, Pinterest, Instagram...) onder Zone Mechelen Zuid. De nieuwe website geeft ook mogelijkheden aan de leden van Mechelen Zuid om vacatures te posten.

Afgelopen jaar stond eveneens in teken van veiligheid, zo werd er een BINZ opgestart met ondertussen 21leden. Bedrijven die nog niet aangesloten zijn, kunnen dit uiteraard nog steeds door met parkmanager Kirsten Dejaegere contact op te nemen.

Daarnaast lanceerden we een mobiscan samen met de provincie Antwerpen om in kaart te kunnen brengen of er bedrijfsoverstijgende opportuniteiten zijn om op andere manieren het woon-werk verkeer in te richten. Deze mobiscan is nog lopende en bedrijven kunnen nog steeds deelnemen. Ook hiervoor kan u contact opnemen met Kirsten.

Na de speeches van beide voorzitters nam de nieuwe burgemeester het woord. Hij haalde de belangrijkheid van de Mechelse ondernemer aan voor de stad. De ondernemingen zijn de zuurstof voor de stad.


Achteraf werd er een hapje gegeten en konden de ondernemers van Noord en Zuid nader kennismaken met elkaar en onze burgervader.
Deze editie was zeker geslaagd en we zouden in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog dergelijke events samen organiseren. Graag wenst VZW Mechelen Zuid iedereen die aanwezig was te bedanken om er een geslaagde avond van te maken.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Zuid en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN