Inkoopactie Schoonmaak & Facilitaire diensten


VZW Bedrijven Mechelen Zuid stimuleert de samenwerking tussen de bedrijven op het bedrijventerrein. Zo heeft de vzw een raamovereenkomst afgesloten met Prime Facility Solutions & Services voor o.a. schoonmaak.  Prime is gelegen op het bedrijventerrein Mechelen Zuid zelf, dit aan de Antoon Spinoystaat. 

In dit kader lanceren wij een inkoopactie voor Schoonmaak & Facilitaire diensten gericht op samenwerking, duurzaamheid & kwaliteitsverbetering, synergievoordelen tussen verschillende bedrijven en financiële optimalisatie en dit in coöperatie met Prime Facility Solutions & Services.

Er is geheid veel veranderd in de laatste jaren.  Schoonmaaktechnieken voor materialen en middelen zijn geëvolueerd, organisatievormen zijn verbeterd, en frisse wind dringt zich op !   Om de schoonmaakkwaliteit te optimaliseren – en niet enkel budgettair - hebben we de afgelopen periode veel gebouwen bezocht. Wat opvalt zijn de grote niveauverschillen van de schoonmaak- kwaliteit. Dit varieert van organisatie tot organisatie, maar zelfs binnen één gebouw zijn deze verschillen vaak opvallend. Toch blijkt dit minimaal te zijn wat betreft gebruikte materialen, middelen, schoonmaakprogramma’s en de genoten opleiding.   Bovendien blijkt dat de meeste bedrijven absoluut teveel betalen voor hun huidig schoonmaakpakket, aankoop consumables, enz. ... Hier komen wij als parkmanagement dan “in the picture” om deze vraagstukken te beantwoorden.   Vetrekkende vanuit het factuur bekijken wij verder het uren prestatiepakket, de – Ecologische - producten, materialen en de middelen. Dit projecteren wij dan tegenover het door ons ontwikkelde model dat in 99% van alle cases leidt tot

  •  Een betere performance van de schoonmaak;
  •  Inzicht, grip en verlaging (ervaring leert ons een besparing van 10% tot 35%) van alle kosten;
  •  Een hogere efficiency drive en meer ondernemerschap;
  •  Een betere relatie tussen opdrachtgever en de leverancier (partnership);

Voor meer info over deze win-win aanbieding, contacteer uw parkmanager.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Zuid en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN