Mechelen Zuid biedt een alternatieve locatie voor grootsteden met fileproblemen zoals Brussel en Antwerpen. Bedrijven Mechelen Zuid ligt in de economisch ‘gouden driehoek’, heeft een uitstekende bereikbaarheid en biedt een geografisch centrale ligging. Met de auto is het bedrijventerrein bereikbaar via de autosnelweg E19 afrit Mechelen-Zuid. Zowel de luchthaven van Zaventem als die van Deurne zijn binnen een straal van 20 km te bereiken.

FIETS

F1 Antwerpen-Mechelen-Brussel

De fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen-Brussel volgt tot Mechelen de spoorlijn langs Berchem, Mortsel Oude-God, Hove, Kontich, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Mechelen-Nekkerspoel. Daarna loopt de fietsostrade via het jaagpad van de Zenne, via Zemst en Eppegem, naar Vilvoorde en Brussel. Eens volledig klaar fiets je over een veilige en vlotte fietsverbinding van maar liefst 45 kilometer.

De provincie Antwerpen maakt werk van de ontbrekende schakel tussen het station van Mechelen en de grens met Zemst, op de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen-Brussel.

ROUTEBESCHRIJVING VAN DE FIETSOSTRADE F1 VAN HET STATION MECHELEN-NEKKERSPOEL TOT HET STATION ANTWERPEN-CENTRAAL


ROUTEBESCHRIJVING VAN DE FIETSOSTRADE VAN HET STATION ANTWERPEN-CENTRAAL TOT HET STATION MECHELEN-NEKKERSPOEL

Meer info vindt u op de website van de POM

BUS

Er is 1 buslijn 5 die tot in het industriepark rijdt. Hierbij de links naar het detailnetplan van Mechelen (Industrieterrein Mechelen Zuid staat hier ook op) en de betrokken dienstregeling van lijn 5. Let wel op , enkel de ritten met symbool “a & b” rijden via het industriepark Zuid.

TREIN

Neem de trein tot het station "Mechelen".
Surf naar nmbs.be voor de meest recente reisinformatie.


Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Mechelen-Zuid en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN